Erik H. A. Jakobsen er foredragsholder og leder af LOF Østfyn. Tidligere har Erik været lærer på Musikefterskolen i Humble og højskolelærer på Gymnastikhøjskolen i Ollerup. Erik er kordirigent og også leder af vokalensemblet Fontana, hvor han selv synger tenor.

Valdemar Villadsen debuterede fra solistklassen på Det Kgl. Musikkonservatorium i 2012 som kontratenor, men efter stemmeskiftet til tenor i 2015 har han etableret sig som en efterspurgt solist over hele Europa. Se mere på valdemarvilladsen.com

Povl Christian Balslev er organist og klokkenist i Vor Frue Kirke i Svendborg. Povl er også komponist og har bl.a. skrevet musikken til børneoperaen det mindste OG DET STØRSTE.

Anja Rossau er klassisk uddannet operasanger (sopran). Anja har skabt EVENTYROPERAEN, som tilbyder opera i små sammenhænge – kammeropera/intimopera og tillige opera for børn. Anja er frisk på at at tilpasse et opera arrangement til til de omstændigheder, der er givet – Fleksibel Opera.

Guido Paevatalu kender operaens sjæl fra sin lange karriere som operasolist på Det Kgl. Teater og har grundlagt GuidOpera, fordi han brænder for operaen. Guido er instruktør såvel som scenograf og producent på forestillingerne i GuidOpera regi.
I La Traviata, der spiller i Svendborg den 13. august 2022, medvirker ud over Guido Paevatalu også Frederikke Kampmann (billedet) som Violetta og Niels Jørgen Riis som Alfredo.