De Tre Tanter spiller tirsdag den 15. august kl. 15:00 i Ribers Gård, Møllergade 36, Svendborg. Forestillingen er tilrettelagt for børn fra 3 års-alderen. Forældre/bedsteforældre er velkomne.

Arrangementet er GRATIS.

I Den Sydfynske Opera Festival har vi premiere på børneforestillingen ”TANTERNE”. En musikforestilling, der bygger på den gamle børnebog ”Tante Brun, Tante Grøn og Tante Lilla”. Målgruppen er fra børnehavebørn og op til ca. 3. klasse.
Vi møder puddelhunden Prik, Prik bliver væk, Tanterne kommer på afveje, og børnene hjælper Tanterne med at finde Prik og komme hjem i sikkerhed. Der er en del bevægelse i forestillingen hvilket gør, at fortællingen aldrig står stille, og det gør forestillingen velegnet for selv de mindste.
Tre professionelle operasangere har sammen skrevet danske tekster til en række sange og arier fra den klassiske sanglitteratur med afsæt i musikkens oprindelige budskab. På scenen knyttes musik, replikker og de tre vidt forskellige karakterer sammen til en underholdende scenisk fortælling, mens kostumer og rekvisitter er med til at bringe os 150 år tilbage i tiden.
Sanger: Tessa Kiilsholm
Sanger: Sophie Thing-Simonsen
Sanger: Emma Oemann
Pianist: Britt Krogh Grønnebæk
Dramatiker, forfatter: Tessa Kiilsholm, Emma Oemann, Malena Rønnow, Freja Friberg Lyme
Komponist: Gilbert/Sullivan, Mozart, Reesen, Wolf, Händel, Weyse, Schubert, Bach og Purcell